Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2024

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Continuarea dialogului


Blocarea de către delegaţia canadiană a tuturor deciziilor pentru viitoarea reuniune ministerială NATO-Rusia nu se va repercuta asupra derulării ei şi nu va împiedica adoptarea unei rezoluţii finale, a declarat la postul de radio Eho Moskvî purtătorul de cuvânt al Alianţei Nord-Atlantice, James Appathurai, citat de RIA Novosti.
''Mai întâi, nu există o problemă politică între cele două părţi ale Consiliului NATO-Rusia. Vom avea negocieri... Sunt convins că nu trebuie să dramatizăm situaţia şi că rezoluţia va fi adoptată de către cele 29 de ţări'', a afirmat Appathurai.
Potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al Alianţei, reprezentanţii NATO aşteaptă de la viitoarea lor întâlnire cu ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, ''avantaje reciproce care vor fi realizate de către cele 29 de ţări membre ale Consiliului NATO-Rusia''. El s-a declarat, de asemenea, convins că vor continua consultările dintre părţi în vederea convenirii punctelor necesare pentru întâlnirea ministerială.
RIA Novosti precizează că o reuniune a Consiliului NATO-Rusia la nivel de miniştri va avea loc pe 4 decembrie. În cursul acestei reuniuni, prima de la conflictul din Osetia de Sud, părţile vor evoca ''foaia de parcurs'' a dezvoltării bilaterale.
>> continuare

Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici