Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2024

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Mitsubishi Pajero


Noua generatie Mitsubishi Pajero ar putea fi considerata ca o modernizare de mare anvergura a celei precedente. Aparitia sa a venit pe fondul favorabil al unei imagini  convingatoare, conturata atat de caracterul fostei generatii, cat si de reusitele versiunilor competitionale in rally-raiduri. Cu alte cuvinte, pentru ca noul Pajero sa beneficieze de pozitia pe car o are acum, predecesorul sau a dus greul. Fostul Pajero a insemnat o revolutie in domeniul modelelor off-road cu pretentii de lux, introducand suspensia cu patru roti independente si transmisia de tip 4x4 nepermanent Super Select.
Noua generatie propune perfectionari ale acestor solutii tehnice si, astfel, trage toate beneficiile posibile de pe urma efortului conceptual depus mai demult de specialistii marcii nipone, oferind mai mult rafinament in prestatii.
Tinuta de drum este riguroasa inclusiv la viteze mari, demonstrand ca Pajero este bine adaptat noilor tendinte. Automobilul poate fi utilizat fara retineri ca vehicul rutier rapid si confortabil, suspensia oferind o imbinare placuta de fermitate si filtrare fina a socurilor. Motorul nu lasa niciodata impresia ca ar fi supus la eforturi deosebite, fiind silentios.

A consemnat Nicolina Garici

Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici