Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2024

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Poliția din Emirate premiază cu mașini șoferii care nu comit contravenții timp de un an


Poliția din Dubai dublează clasicile amenzi dedicate șoferilor neatenți cu premii acordate celor care timp de 12 luni primesc doar "puncte albe" din partea polițiștilor
În timp ce șoferii sunt în general penalizați cu amenzi și puncte la nivel mondial dacă bifează contravenții minore sau majore, poliția din Dubai schimbă percepția asupra sistemului și le oferă din 2012 încoace "puncte albe" șoferilor care timp de 12 luni au reușit să fie modele de comportament la volan.
În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, cei mai responsabili și cuminți șoferi cu permis de conducere de Dubai au intrat într-o tragere la sorți în urma căreia doi dintre aceștia au câștigat câte o Hyundai Sonata oferită cadou de autoritățile din Emirate. În plus, alți 2000 de șoferi au primit de-a lungul acestui an diferite premii - în general vouchere de reduceri oferite de cele 13 companii partenere ale programului guvernamental.
Conform statisticilor oferite de poliția din Dubai, sistemul de premiere a șoferilor care respectă regulile din trafic a avut un succes major în Emirate. Astfel, numărul șoferilor care se califică la tragerea la sorți pentru premiile mari a crescut de 7 ori din 2012 până în 2017, în timp ce numărul victimelor din accidente rutiere petrecute în Dubai a scăzut de trei ori în această perioadă.
"Siguranța în trafic este o prioritate majoră pentru Poliția din Dubai, iar scopul nostru este să eliminăm complet decesele în accidente rutiere până în anul 2020", spune Saif Al Zafin, oficial al Poliției din Dubai.


Modelul Dubai: Poliția din Emirate premiază cu mașini șoferii care nu comit contravenții timp de un an - Poza 1Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici