Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2024

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Institutul Naţional de Statistică îşi închiriază cantinaFoto Institutul Național de Statistică
Publicat in data de 2 noiembrie 2021
Institutul Naţional de Statistică îşi închiriază cantinaInstitutul Naţional de Statistică organizează o licitaţie publică în vederea închirierii prin licitație publică a spațiului cantină din imobilul proprietate publică a statului, aflat în administrarea INS.
Spațiul propus închirierii este o cantină pentru asigurarea serviciilor de alimentație publică de tip cantină contra cost pentru personalul propriu, vizitatori şi personalul altor instituţii colocatare din clădirea,  Ansamblul Ministere – Latura Nord, în suprafață totală de 958,51 mp, situat la subsolul clădirii INS.
Perioada de închiriere este de trei ani de la data semnarii contractului de închiriere.
Licitaţia publică cu strigare se desfăşoară pe parcursul unei singure şedinţe, după regula licitaţiei competitive, respectiv la un preţ în urcare astfel: Preţul de pornire al chiriei prin licitaţie este de 3,15 euro/mp pe lună fără TVA. Criteriul pe baza căruia se atribuie contractul de închiriere este cel mai mare preţ al chiriei/mp/lună.
„Sub acest nivel nicio ofertă nu va putea fi acceptată. Pasul de strigare iniţial este de 5% din preţul de pornire. Următorii paşi se vor calcula adăugând 5% la valoarea strigată anterior”, arată anunţul INS.
Închirierea se face în scopul organizării în acest spaţiu a unei cantine, având drept obiectiv asigurarea serviciilor de alimentaţie publică de tip cantină contra cost pentru personalul INS, vizitatori şi personalul altor instituţii colocatare din clădirea Ansamblul Ministere-Latura Nord.
Orarul de funcţionare al cantinei este de luni până joi între orele 8.00 şi 16.30 şi vineri între orele 8.00 şi 14.00.
Solicitările de clarificări se vor adresa la adresa de e-mail: adriana.daiteanu@insse.ro şi în link-ul: https://insse.ro/cms/files/Site_Conferinte_2017/caiet_de_sarcini_22.06.2021.pdf
                        

 

 

 


 

 


Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici