Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2024

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Bucharest RUNNING CLUB anunță calendarul competițiilor pentru 2019Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competiții de alergare stradală din România omologate internațional, a anuntat intr-o  conferință de presă, găzduită de Ministerul Tineretului şi Sportului,  calendarul evenimentelor și noutățile pentru anul 2019.
Au luat cuvântul Constantin Bogdan Matei, Ministrul Tineretului și Sportului, Franz Weiler, Președinte Director General UNIQA Asigurări, Anelise Moldovan, Marketing &Communication Manager, Porsche România, Corina Vasile, Director Comunicare, Raiffeisen Bank, Sergiu Petre,Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Ramona Ciocodei, Communication Manager, McDonalds România, Ionuț Ionescu,Marketing Manager, Kvantumsport, Adina Enea-Category Manager Specialities & Baked RO, Intersnack Romania, Răzvan Ionescu, Director de Marketing, Impact, Elena Gheorghiță, Marketing Manager, Hervis România, alături de Valeria Răcilă van Groningen, Președintele Bucharest RUNNING CLUB și Paolo Ottone, Director General Bucharest RUNNING CLUB.
Calendarul Bucharest Running Club pentru anul acesta este: 7 aprilie- Bucharest 10K&FAMILY RUN, 11-12 mai Bucharest HALF MARATHON și 12-13 octombrie -  Bucharest MARATHON. 
În premieră în Romania, toate evenimentele Bucharest RUNNING CLUB vor beneficia integral de tehnologia MYLAPS dedicată evenimentelor sportive - platforma de înscrieri, aplicaţia pentru eveniment, sistemul de cronometrare. Uşor de utilizat, accesibilă atât de pe laptop/PC, cât şi de pe orice tip de dispozitiv mobil, platforma oferă posibilitatea de a te înregistra la oricare dintre cursele din cadrul unui eveniment, dar şi pe aceea de a face cadou o înscriere. De pe acelaşi cont de utilizator, se poate face înscrierea la mai multe evenimente, iar contul permite administrarea ulterioară a înscrierilor şi autentificarea în aplicaţiile de eveniment. Aplicaţiile de eveniment sunt concepute ca “one stop shop”, care integrează toate necesităţile unui participant - modulul de înscriere, informatii din site-ul de eveniment şi din platformele social media asociate evenimentului (Facebook, Instagram, Twitter etc). Suporterii alergătorilor aflaţi în cursă, pot urmări transmisiunile live ale evenimentelor, dar şi evoluţia în timp real (live-tracking) a celor aflaţi în cursă.
Bucharest RUNNING CLUB anunță organizarea TerraLongaTrail’n’Bike, prima competiție sportivă din afara Bucureștiului, precum și prima cursă de alergare montană și mountain bike organizată în zona Tărlungeni (jud. Brașov). Poziționarea TerraLonga pe harta evenimentelor sportive va avea, cu siguranță, efecte economice, sociale și de mediu asupra comunităților locale și regionale, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Notorietatea și expunerea la nivel național pe care evenimentul le oferă vor impune Tărlungeniul ca destinație de turism sportiv și, în egală măsură, de turism rural.
TerraLonga Trail’n’Bike se va desfășura în zilele de 17 august (cursele de alergare montană) și 18 august (cursele de MTB) și este co-organizat de Asociația Județeană de Atletism Brașov și susținut de Primăria și Consiliul Local Tărlungeni. 
Printre noutățile prezentate anul acesta, Bucharest RUNNING CLUB anunță parteneriatul cu Kvantumsport, distribuitorul local ai mărcii Under Amour, care va deveni Partener Tehnic ai Semimaratonului București și Maratonului București 2019, 
prezența Hotelului Intercontinental în calitate de Hotel Oficial al Bucharest 10K&FAMILY RUN, Semimaratonului București și Maratonului București precum și prezența sponsorilor nou veniți-Albalact și Greenfield, sponsor Cursa Ștafetă în cadrul Semimaratonului București.
Bucharest 10k& FAMILY RUN deschide sezonul evenimentelor de alergare lansând provocarea de a petrece o zi în aer liber alături de cei dragi și de a alerga împreună, în paralel cu atleții români și străini, îmbinând performanța – 10 kilometri cursă acreditată și inclusă în calendarele internaționale – cu distracția în familie. În cel de-al doilea week-end al lunii mai şi în cel de-al doilea weekend al lunii octombrie se vor defăşura evenimentele devenite deja tradiţionale Bucharest Half 
Marathon şi Bucharest Marathon, aflate la cea de a VIII- a ediţie, respectiv la cea de a XII-a. Pentru aceste două evenimente, zilele de sâmbătă vor fi dedicate curselor copiilor, adolescenţilor şi Cursei Populare, iar duminicile curselor competitive. 
“Mă bucur că țara noastră găzduiește evenimente care au devenit deja o tradiție. Este o onoare că Bucureștiul face parte din acest circuit elitist unde se regăsesc și alte orașe importante ale lumii. Organizatorii reușesc an de an să creeze curse la care au de câștigat nu doar concurenții, ci și toți locuitorii capitalei. Cauzele sociale pentru care alearga maratoniștii arată încă o dată că acestora le pasă de oamenii mai puțin norocoși. Acesta este un motiv în plus să încurajez astfel de competiții. Le urez succes tuturor participanților și salut ințiativele celor de la Bucharest RUNNING CLUB", a declarat Constantin Bogdan Matei, Ministrul Tineretului si Sportului.
“Ne bucurăm să sprijinim, pentru al patrulea an consecutiv, cursa UNIQA Asigurări Bucharest 10k & Family Run, în parteneriat cu Bucharest RUNNING CLUB. UNIQA Asigurări folosește fiecare oportunitate pentru a încuraja un stil de viață sănătos în rândul publicului larg și al angajaților săi. Acest eveniment a devenit o tradiție pentru iubitorii de alergare, oferindu-le ocazia de a se relaxa prin practicarea sportului alături de familie și de cei dragi, dar și de a se implica în susținerea unei cauze caritabile.  Pentru UNIQA Asigurări, numărul 10 are și o altă semnificatie în 2019, întrucat compania sărbătorește un deceniu de existență în piața de asigurări din România. Prin astfel de parteneriate, credem ca ne putem continua să aducem un plus de valoare în viața oamenilor, ajutându-i să își construiască un viitor sănătos.”, a declarat Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurari.
„La Porsche România/Volkswagen știm ce înseamnă să dai tot ce ai mai bun, să construiești cu răbdare și să te bucuri pe podium. Suntem alături de participanții la competiții și îi felicităm pentru că îndrăznesc să-și depășească limitele și să creadă în potențialul lor. Participarea la astfel de competiții are un rezultat vizibil, al performanței și un altul mai greu de cuantificat, anume valoarea care derivă din faptul că-i inspiri pe cei din jur”, a declarat Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen.
"În cei 12 ani de când susține Maratonul Bucuresti, Raiffeisen Bank a avut bucuria să urmărească evoluția extraordinară a acestui proiect și creșterea sa, nu numai în cifre, de la 900 de participanți în 2007 la 19.000 în 2018, ci și în popularitate în rândul alergătorilor și în numărul de realizări la nivelul societății românești. Susținem în continuare sportul ca stil de viață sănătos și tocmai de aceea păstrăm convingerea că alergarea îmbunătățește calitatea vieții, fiind în același timp constienți ca promovarea valorilor acestui sport are nevoie de un angajament pe termen lung și un parteneriat consecvent.” a declarat Corina Vasile, Director Comunicare, Raiffeisen Bank.
“Mulțumim sponsorilor și partenerilor instituționali tradiţionali pentru suportul constant, precum şi celor care s-au alăturat anul acesta familiei Bucharest RUNNING CLUB. Le mulţumesc atât celor care aleargă an de an la competiţiile pe care le organizăm, precum şi celor care vor participa pentru prima dată în 2019.” a afirmat Valeria Răcilă van Groningen, Președinta Bucharest RUNNING CLUB.
“Având o dorință solidă de a încuraja un stil de viață mai bun prin mișcare, Hervis România se implică și în acest an ca sponsor tehnic Bucharest RUNNING CLUB, oferind tricourile pentru 10K&FAMILY RUN. Cu un istoric vast în sponsorizarea evenimentelor sportive, Hervis își continuă misiunea de a încuraja cât mai multe persoane să facă sport iar alergarea este principala activitate pe care aceștia mizează.Alergarea nu ne forțează să respectăm un anumit program. Este un sport la îndemâna oricui, care nu necesită decât purtarea unui echipament potrivit care să nu afecteze sănătatea picioarelor. În plus, acesta se potrivește atât persoanelor care iubesc natura cât și a celor care preferă să facă mișcare în interior. Beneficiile alergării sunt nenumărate printre care: crearea unei dispoziții plăcute, îmbunătățirea sănătății dar petrecerea timpului liber printr-o activitate plăcută.  În plus, ce poate fi mai frumos decât să alergi împreună cu familia la un eveniment sportiv?  Bună dispoziție, oameni dragi alături și sentimentul că faci ceva pentru sănătatea ta și a celor apropiați sunt ingredientele perfecte pentru rețeta fericirii“. A declarat Elena Gheorghiṭă,Marketing Manager, Hervis Sports & Fashion Romania 
Au fost anunţaţi și partenerii celor trei evenimente:
- Sponsori Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON:  Raiffeisen Bank-sponsor oficial, Volkswagen – sponsor gold și masină oficială, Under Armour-sponsor tehnic, Greenfield-sponsor Cursă Ștafete, Vodafone-sponsor Cursa 10k și Partener Comunicații, POM-BÄR-sponsor Cursa Copiilor, Hotel Intercontinental – hotelul oficial, Izvorul Minunilor 
apa oficială, Isostar – energizantul oficial,  Zuzu, City Grill, Trattoria Buongiorno, World Class, Enterix; parteneri media: Look TV, Europa fm, TV City, Itsy Bitsy, Cartoon Network, Boomerang,Național TV, Shape, Femeia,Cărticica Practică, Ioana, Sănătatea de Azi, Femeia de Azi,Auto Motor și Sport,News.ro, Adevărul, Click, Click Sănătate, 4run.ro, Alerg-revista oficială, Media Trust.
- Partenerii: Primăria Municipiului București, PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive pentru Copii și Tineret, Ministerul Tineretului și Sportului, Federația Română de Atletism, Comitetul Olimpic și Sportiv Român,Compania Națională Aeroporturi București,  Ministerul de Interne, SMURD, AIMS, Waze, Pro Motion.it
- Sponsori Volkswagen Bucharest HALF MARATHON: Volkswagen-sponsor oficial, OMV Petrom-sponsor gold, Under Armour-sponsor tehnic, Greenfield-sponsor Hotel Intercontinental – hotelul oficial, Izvorul Minunilor – apa oficială, Isostar – energizantul oficial, Zuzu, World Class, City Grill, Trattoria Buongiorno, Enterix; parteneri media: Look TV, Europa fm, TV City, Itsy Bitsy, Cartoon Network, Boomerang,Național TV, Shape, Femeia,Cărticica Practică, Ioana, Sănătatea de Azi, Femeia de Azi,Auto Motor și Sport,News.ro, Adevărul, Click, Click Sănătate, 4run.ro, Alerg-revista oficială, Media Trust.
- Partenerii: Primăria Municipiului București, PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive pentru Copii și Tineret, Ministerul Tineretului și Sportului, Federația Română de Atletism, Comitetul Olimpic și Sportiv Român,Compania Națională Aeroporturi București,  Ministerul de Interne, SMURD, AIMS, Waze, Pro Motion.it
- Sponsori UNIQA Asigurări 10k&FAMILY RUN: UNIQA Asigurări-sponsor oficial, Volkswagen-gold sponsor și mașina oficială, Hervis – sponsor tehnic, Izvorul Minunilor, Hotel Intercontinental – hotelul oficial, Isostar– energizantul oficial, World Class, City Grill, Trattoria Buongiorno; parteneri media: Look TV, Europa fm, TV City, Itsy Bitsy, Cartoon Network, Boomerang,Național TV, Shape, Femeia,Cărticica Practică, Ioana, Sănătatea de Azi, Femeia de Azi,Auto Motor și Sport,News.ro, Adevărul, Click, Click Sănătate, 4run.ro, Alerg-revista oficială, Media Trust.
- Partenerii: Primăria Municipiului București, PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive pentru Copii și Tineret, Ministerul Tineretului și Sportului, Federația Română de Atletism, Comitetul Olimpic și Sportiv Român,Compania Națională Aeroporturi București,  Ministerul de Interne, SMURD, AIMS, Waze, Pro Motion.it 
Cauzele sociale susținute de Bucharest RUNNING CLUB în 201 în cadrul celor trei evenimente sunt: 
- -ONG-uri partenere RBBM: Hope and Homes for Children, HOSPICE Casa Sperantei, United Way, Pădurea Copiilor, Concordia, Touched Romania, Little People, Asociația Aura Ion, Special Olympics, Help Autism, Plantăm Fapte Bune, Pachamama, Crucea Roșie Sector 1, Fundația Olimpică Română,ATCA, Asociația România fără orfani
- - ONG-uri partenere VHM- Hope and Homes for Children, HOSPICE Casa Sperantei, United Way, Pădurea Copiilor, Concordia, Touched Romania, Little People, Salvați Copiii, Asociația Aura Ion, Special Olympics, Help Autism, Plantăm Fapte Bune, Pachamama, Crucea Roșie Sector 1, Fundația Olimpică Română, ATCA, Asociația România fără orfani
- - ONG-uri partenere 10k&Family Run: Pădurea Copiilor, Touched Romania, Asociația Aura Ion, Special Olympics, Plantăm Fapte Bune, Crucea Roșie Sector 1, Asociația România fără orfani 
 
Despre Bucharest RUNNING CLUB
Bucharest RUNNING CLUB este organizatorul celor mai mari competiții de alergare stradală din România – „ Bucharest Running Club premier events”. Începând cu anul 2008, Bucureștiul a fost inclus în circuitul internațional al maratoanelor, alăturându-se celorlalte capitale europene care găzduiesc anual astfel de competiții. Calendarul de evenimente din acest an cuprinde cea de-a 4-a ediție a Bucharest 10K& Family Run din data de 7 aprilie, ediția a 8-a a Bucharest HALF MARATHON din 11-12 mai, precum și cea de-a 12-a ediție a Bucharest MARATHON din 12-13 octombrie. Toate competițiile Bucharest RUNNING CLUB sunt acreditate și înscrise în calendarul internațional al AIMS (Asociația Internațională a Maratoanelor și Semimaratoanelor) și IAAF. BRC a dezvoltat în România modelul asocierii competițiilor de alergare cu o cauză socială, umanitară sau ecologică iar în prezent sunt peste 30 cauze partenere ale evenimentelor. Acestea cumulează fonduri de 50.000 -100.000 euro anual pentru proiectele comunitare, sociale, educaționale, ecologice prezentate.  BRC a fost primul ONG care a demarat o platformă de voluntariat sportiv în Romania  - www.voluntarinsport.ro iar în prezent colaborează cu peste 1.000 voluntari activi care se implică în proiecte și evenimente sportive. BRC organizează competiții proprii dar și evenimente de sport de masă pentru companii și ONG-uri. De la înființare, BRC a organizat peste 100 de evenimente de alergare, mișcare în aer liber, sport de masă, voluntariat, educație, comunicare, dezvoltare comunitară.Site-urile oficiale ale Bucharest RUNNING CLUB sunt: www.bucuresti10km.ro, www.bucuresti21km.ro, www.bucharest-marathon.com,  www.voluntarinsport.ro, www.abrc.ro. FB/ Bucharest10km; Bucharest21km; BucharestMarathon; BucharestRuningClub; VoluntarInSport; #RunInBucharest  
 
Roxana Fer
Bucharest RUNNING CLUB

 


Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici