Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2024

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Celebra gamă de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat și în România!


Celebra gamă de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat și în România!
Raluca Cristea, farmacist diriginte Catena, Carmen Popescu, specialist marketing Catena, Alessandra Tavecchio si Federico Monaci, reprezentanții Institutului Ganassini


Într-o atmosferă elegantă, peste 200 de invitați de marcă au participat la evenimentul de lansare în România a gamei de produse premium dermato-cosmeticeRILASTIL,care oferă soluții eficiente pentru problemele tenului și pielii.
Despre calitățile produselor dedicate exclusiv frumuseţii şi sănătăţii tenului și pielii, disponibile acum și în farmaciile Catena, au vorbit Federico MonacișiAlessandra Tavecchio, reprezentanții Institutului Ganassini, Carmen Popescu, specialist marketing dermato-cosmetice Catena și Raluca Cristea, farmacist diriginte Catena.
La eveniment au fost prezenți specialiști în cosmetică și beauty, medici dermatologi, jurnaliști de specialitate, bloggeri, femei de afaceri, designeri și reprezentanți ai Fildas, Catena și Tonica Group, dar și vedete din showbiz - Nico, Ozana Barabancea, Cristina Deleanu, Eugen Cristea, Olga Bălan, Alina și Romeo Negoiasă (Alesis), Monalisa Basarab ș.a. 
RILASTIL se poziţionează pe segmentul dermato-cosmetice premium şi conţine produse care se adresează principalelor probleme ale pielii: acnee, pete pigmentare, ten deshidratat, piele atopică, riduri, celulită, vergeturi, cicatrici şi xeroză. Eficienţa produselor RILASTIL este garantată de principii active inovatoare, formule speciale, ambalaje realizate din materiale care păstrează integritatea formulelor, studii clinice şi prelucrare de calitate.
Misiunea RILASTIL este aceea de a oferi clienților produse dermato-cosmetice realizate în conformitate cu parametrii stricți ai industriei farmaceutice, pentru a obține rezultate remarcabile, o stare de bine și o calitate optimă a vieții. RILASTIL a investit în primul rând, în cercetare, pentru a identifica cu precizie problemele cu care se confruntă pielea și pentru a găsi formule și ingrediente active pentru a le remedia. Pentru Laboratoarele RILASTIL din Milano, valorile de bază sunt pasiunea pentru excelență, încrederea consumatorului în lucrul bine făcut, siguranța dată de formule testate dermatologic și microbiologic, precum și eficiența oferită de principiile active inovatoare ale produselor.
Iată care sunt tipurile de tratamente de calitate RILASTIL, care se găsesc în farmaciile Catena:
Pentru îngrijirea zilnică: curățare șihidratare
- gama Daily Care
- gama Aqua
Anti-aging: riduri de expresie, riduri gravitaționale, luminozitate, stres oxidativ
- gama Hydrotenseur
- gama Progression HD
Produse pentru piele sensibilă,hiperpigmentare, acnee, eczeme, dermatite, iritații, xeroză
- gama D-Clar
- gama Acnestil
- gama Xerolact
Produse pentru uz corporal: vergeturi, celulită, elasticitate și tonifiere
- gamele Riparatrice, Lipofusion, Hydrafusion, Elasticizzante și Stretch Marks
Produse pentru uz pediatric: curățare și hidratare
- gama Dermastil Pediatric


Despre Institutul Ganassini și RILASTIL
Pasiunea pentru cercetare şi cunoştinţele biochimice profunderezumă spiritul lui Domenico Ganassini di Camerati, fondator în 1935 al Institutului Ganassini de Cercetări Biochimice. Abordarea inovatoare a metodelor de cercetare, laboratoarele, fiabilitatea şi etica metodologică a grupului reprezintă, de atunci, un reper pentru italieni şi pentru cercetarea ştiinţifică internațională. Rezultatele excelente ale Institutului Ganassini şi valorile concrete sunt imprimate în linia RILASTIL, creată în 1972 pentru a garanta soluţii pentru frumuseţea şi sănătatea pielii și care reprezintă acum inovaţia, succesul şi certitudinea rezultatelor.
Despre Catena
Catena este rețeaua de farmacii numărul 1 în retailul farmaceutic din România și cel mai cunoscut și apreciat brand autohton de profil. Datorită acțiunilor pozitive și a orientării către pacienți, Catena a devenit un reper fundamental în lumea medicală românească, în ceea ce priveşte calitatea şi profesionalismul serviciilor oferite. Cu peste 700 de unități la nivel național și un număr de 5.000 de angajați, Catena a integrat imaginea brandului în viața de zi cu zi a românilor, punând accentul pe definirea conceptului de viață sănătoasă și armonioasă. Catena a demonstrat, de-a lungul anilor, nu doar că vine în sprijinul sănătății românilor, ci şi că se implică activ în ample acțiuni de prevenție și de informare a populației, în activități de promovare și practicare a unui stil de viață sănătos, precum și în diverse campanii sociale și de ajutorare.

Alexandra Lupu - Redactor Tonica GroupAlte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici