Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2024

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Penny Market devine primul sponsor al naționalelor de juniori, junioare și tineret prin extinderea parteneriatului cu Federația Română de Fotbal


Penny Market, parte a grupului german REWE, extinde parteneriatul cu Federația Română de Fotbal pentru încă patru ani și susține noi echipe reprezentative și competiții. Suportul acoperă, în premieră, reprezentativele de juniori și junioare, precum și de tineret, dar și primele ligi din futsal și fotbalul feminin.
Conform contractului, noul patener al federaţiei va oferi şi bonusuri pentru performanţa sportivă realizată de echipa naţională.
Penny Market, parte a grupului german REWE, extinde parteneriatul cu Federația Română de Fotbal pentru încă patru ani și susține noi echipe reprezentative și competiții.
Retailerul, care este și furnizorul oficial al echipelor naționale pentru diferite categorii de produse, devenit sponsor al echipei naționale de seniori încă din 2015, va susține de acum și:
Echipa Națională de Fotbal  Under 21 – Masculin
Echipa Națională de Fotbal Under 19 – Masculin
Echipa Națională de Fotbal Under 18 – Masculin
Echipa Națională de Fotbal Under 17 – Masculin 
Echipa Națională de Fotbal Under 16 – Masculin
Echipa Națională de Fotbal Under 15 – Masculin
Echipa Națională de Futsal – Masculin
Echipa Națională de Futsal U21 – Masculin
Liga 1 de Futsal – Masculin
Echipa Națională de Fotbal - Feminin 
Echipa Națională de Fotbal  Under 21 – Feminin
Liga 1 – Feminin
“Experiența celor trei ani de parteneriat cu FRF ne-a arătat importanța de a fi aproape de clienții noștri în toate aspectele vieții lor, de a ne bucura împreună cu ei la meciuri, de a susține împreună sportivii preferați, de a ne simți parte din aceeași echipă. Odată cu reînnoirea acestui parteneriat și cu susținerea noilor echipe, ne propunem să ne implicăm din ce în ce mai mult în dezvoltarea fotbalului românesc ”, a declarat  la conferinta de presa Dennis Biernatzki, Director General REWE România.
“Suntem onorați de extinderea parteneriatului cu REWE Group, o companie care întărește acum relația specială pe care o are cu fotbalul românesc. Strategia FRF și rezultatele obținute în urma implementării acesteia prin dezvoltarea fotbalului la nivel de copii și juniori, a fotbalului feminin și a a celui în sală sunt subliniate de acest pas important pe care îl facem astăzi. Pentru prima oară, reprezentativele de juniori și tineret, masculin și feminin, vor avea un partener dedicat. Totodată, susținerea competițiilor de futsal și fotbal feminin se consolidează”, precizeaza președintele FRF, Răzvan Burleanu.
"Penny Market va continua să vândă echipamentul oficial al Echipei Naționale de Fotbal a României, dar și accesorii pentru suporterii fotbalului, în cele 227 de magazine la nivel național" spune Daniel Gross, directorul  general al companiei
Despre Penny Market 
Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de 3 centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, REWE România deține 227 de magazine Penny Market la nivel național și activează cu un număr de peste 4.300 de angajați.
REWE Group, compania germană care administrează supermarketurile Penny Market & XXL Mega Discount, are parteneriate şi cu cluburile 1. FC Koln, Borussia Dortmund, Eintracht Frankfurt şi Austria Vienna.

reporter -nicolina garici
 Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici