Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2024

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de sport de masă și de alergare stradală din România


Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de sport de masă și de alergare stradală din România – Bucharest Marathon, Bucharest Half Marathon și Bucharest 10k&Family Run, asigură alergătorii că în perioada 8-9 octombrie a.c. va avea loc cea de-a 9-a ediție a Maratonului București, cu punct start și sosire în Piața Constituției, conform agendei anunțate la începutul anului. Reconfirmarea vine în urma discuțiilor purtate cu Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea. 
Primăria Municipiului București este de 9 ani partener al competițiilor Bucharest RUNNING CLUB (BRC) care reunesc anual peste 30.000 de alergători din peste 60 de țări și care sunt co-organizate împreună cu Ministerul Tineretului și Sportului și cu Federația Română de Atletism.
Bucharest RUNNING CLUB multumește Primăriei Generale a Municipiului București, autorităților din subordinea Primăriei cât și celorlalti parteneri instituționali pentru sprijinul constant și implicarea în vederea bunei desfășurări a evenimentelor internaționale de alergare stradală de masă care sunt o sărbătoare a orașului o carte de vizită a țării.
Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei: “Nu am spus niciodată că vreau să interzic Maratonul  București. Este o competiție care are deja tradiție și promovează cu deosebit succes în lume Capitala României, având în vedere că se află deja la a-9-a ediție. Mai mult decât atât, eu însămi sunt o susținătoare a sportului, am spus acest lucru de nenumărate ori, chiar am înființat bursa sportivă Răsvan Firea, în memoria primului meu soț, antrenor de atletism și fiul marilor sportivi și antrenori Victor și Elena Firea. Îmi doresc ca bucureștenii, și nu numai ei, toți românii, să fie sănătoși și activi, pentru a se putea bucura de viață. Acest lucru se poate realiza numai dacă acordăm o atenție mai mare sportului, a mișcării în general, fie în aer liber, fie în sălile de sport. Mărturisesc că sunt mâhnită că presa a înțeles greșit intențiile mele și sper ca, în spiritul fair-play-ului, să putem depăși acest impas comunicațional. 
În acest sens, doresc să asigur pe toată lumea că Maratonul București va avea loc, în aceleași condiții ca și în anii precedenți. Acesta este un eveniment care  se desfășoară duminica, în prima parte a zilei, așadar într-o perioadă în care traficul nu este la fel de intens ca într-o zi de lucru. Municipalitatea se va asigura ca cetățenii care locuiesc în zonele prin care trece traseul Maratonului să fie informați din timp asupra programului acestuia, zona restricționată necesară desfășurării și, foarte important, rutele alternative de deplasare.
Valeria Răcilă Van Groningen, Președinte BRC „ Grație parteneriatului Bucharest RUNNING CLUB cu Primăria Municipiului Bucureşti și cu celelalte instituții și companii, evenimentele de alergare de masa se pot desfășura cu succes în condiții de siguranță și standarde înalte. Ele reprezintă în egală măsură atât un prilej sportiv emblematic pentru alergători precum și o zi deosebită plină de curaj, povești extraordinare și susținerea unei cauze umanitare.  Bucharest RUNNING CLUB a pus Bucureștiul pe harta capitalelor lumii care găzduiesc astfel de evenimente - sărbători ale orașelor.” 
Oana Năstase, Director Executiv BRC: „ În ultimii 9 ani BRC a pus bazele și a dezvoltat turismul sportiv,  cu ocazia Bucharest RUNNING CLUB Premier Events capitala fiind vizitată de peste 3.500 de străini, unii dintre aceștia venind pentru prima oară în România. Asemeni altor mari capitale care au astfel de competiții stradale, ele sunt sprijinite de către Primaria Generală, având trasee prin centrul și zonele cele mai emblematice ale orașelor pentru că sunt un prilej de mândrie, de promovare, de emancipare si civilizație. Aceste parteneriate instituționale sunt necesare a fi de succes și pe termen lung pentru ca evenimentele să-și atingă scopurile multiple și impactul in diferite domenii: sănătate, dezvoltarea atletismului de performanță, dezvoltarea spiritului civic și al gradului de implicare socială, educație, branding de oraș și de țară , dezvoltare personală, depășirea limitelor proprii.”
DESPRE BUCHAREST RUNNING CLUB (BRC)
Bucharest RUNNING CLUB este organizatorul celor mai mari competiții de alergare stradală și sport de masă din România – „ Bucharest Running Club premier events” 
 Începând cu anul 2008, Bucureștiul a fost inclus în circuitul internațional al maratoanelor, alăturându-se celorlalte capitale europene care găzduiesc anual astfel de competiții. În calendarul de evenimente din acest an, pe lângă ediția a 5-a a OMV Petrom Bucharest Half Marathon din 14-15 mai, și cea de-a noua ediție a Raiffeisen Bank Bucharest Marathon din 8-9 octombrie s-a adăugat și prima ediție a Uniqa Asigurări 10K& Family Run, ce a avut loc pe 3 aprilie. Competițiile Bucharest RUNNING CLUB sunt acreditate și înscrise în calendarul internațional al AIMS (Asociația Internațională a Maratoanelor și Semimaratoanelor) și IAAF. BRC a dezvoltat în România modelul asocierii competițiilor de alergare și sport de masă cu o cauză socială, umanitară sau ecologică iar în prezent sunt peste 20 cauze partenere ale evenimentelor. Acestea cumulează fonduri de 50.000 -100.000 euro anual pentru proiectele comunitare, sociale, educaționale, ecologice prezentate.  BRC a fost primul ONG care a demarat o platformă de voluntariat sportiv în Romania  - www.voluntarinsport.ro iar în prezent colaborează cu peste 1.000 voluntari activi care se implică în proiecte și evenimente sportive. BRC organizează competiții proprii dar și evenimente de sport de masă pentru companii și ONG-uri. De la înființare, BRC a organizat peste 100 de evenimente de alergare, mișcare în aer liber, sport de masă, voluntariat, educație, comunicare, dezvoltare comunitară.
Site-urile oficiale ale Bucharest Running Club sunt: www.bucuresti10km.ro, www.bucuresti21km.ro, www.bucuresti-maraton.ro,  www.voluntarinsport.ro, www.abrc.ro.
 FB/ Bucharest10km; Bucharest21km; BucharestMarathon;  BucharestRuningClub;  VolintarInSport; #RunInBucharest  

Imagini pentru poze cu festivalul martisorului Imagini pentru poze cu festivalul martisorului
 
                                                                                              
 


                


Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici