Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2024

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Range Rover Sport cel mai nou şi performant model a fost lansat şi în România


 După lansarea mondială, care a avut loc la New York, Premium Auto, Importatorul Oficial Jaguar Land Rover pentru România, a lansat  noul model Range Rover Sport la hotel Pullman din Capitala  in prezenta ambasadorului Marii Britanii la Bucuresti, Martin Harris.
Cel mai recent model Land Rover reprezintă reuşita supremă în categoria SUV-urilor premium.
Dezvoltat simultan cu mult apreciatul model All-New Range Rover, Noul Range Rover Sport oferă cea mai bună dinamică on-road de până acum, aceasta fiind dublată de o capacitate de adaptare la toate tipurile de teren, la cele mai înalte standarde. Noul model oferă clienţilor nu doar un exterior mai robust şi mai puternic, ci şi un interior mai luxos şi mai flexibil, fiind prevăzut cu opţiunea de suplimentare a scaunelor, 5+2 locuri. Noua generatie a Range Rover Sport are o arhitectura din aluminiu ceea ce a contribuit la reduceri majore  de greutate. Suspensia din aluminiu şi elementele tehnologice inovatoare ale şasiului fac ca noua arhitectură a celui mai recent model Range Rover Sport să fie mai uşoară cu până la 420 Kg. Acest lucru modifică dinamica vehiculului, permiţându-i să îmbine cu succes o manevrabilitate excelentă cu un confort excepţional, oferind un mix unic de lux şi dinamism şi o experienţă de condus completă, reducând, în acelaşi timp, emisiile de CO2 la 194g/Km.
Noul model  Sport este cu 62 mm mai lung decat cel  vechi, ajungand la 4.850 mm lungime. Masina poate fi comandata cu roti de 19, 20, 21 si chiar 22 inch. Sunt patru tipuri de motorizari pentru Range Rover Sport : două motorizări supraalimentate, pe benzină (V8, 5.0l S/C, 510CP şi noul V6 3.0l S/C, 340CP) şi două motorizări diesel (TDV6, 3.0l 258CP si SDV6, 292CP).  Opţiunile de motorizări se vor diversifica în a doua parte a anului 2013, prin introducerea unei versiuni diesel cu performanţe deosebite, SDV8 4.4l, 339CP. Va fi disponibil si un  motor diesel hybrid, inovator şi extrem de eficient, începând cu anul 2014.
Preţul de pornire al noului model Range Rover Sport este de 50.900 EUR + TVA, iar livrările către clienţi vor începe în luna septembrie. 

Noul Range Rover Sport 


reporter nicolina garici 
 


Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici