Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2024

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Oraşul staţiune Buziaș, Asociaţia Viti-Pomicolă Brun-El Silagiu Buziaş şi VINVEST promovează campania "Misterul ce învăluie destinația turistică Buziaș sub forma gustului al mirosului şi al privirii ochilor!”


Vinvest 87

Targul de Turism Vinvest
Targul de Turism  al Romaniei a prezentat  la Bucuresti cele mai noi tendinte si cele mai interesante oferte turistice, fiind un eveniment adresat agentiilor de turism si touroperatorilor, unitatilor de cazare si de agrement, precum si prestatorilor de diverse servicii in turism sau autoritatilor de turism locale, nationale si internationale. 
De asemenea, Targul de Turism al Romaniei contribuie la consolidarea industriei turismului din tara noastra prin promovarea zonelor de atractie turistica si a serviciilor din Romania, dar si prin organizarea de conferinte si sesiuni de dezbateri in care sunt abordate problemele industriei, impreuna cu autoritatile in domeniu. Vom afla totodata noutațile si strategia pentru anul 2017, strategia de dezvoltare si promovare a Turismului Vitivinicol în perioada 2017 - 2018, un proiect sustinut de VINVEST și  Asociația de Cultură și Promovare a Vinului, precum si multe alte surprize.
Asociația Viti-Pomicolă "Brun-El" Silagiu Buziaș, asociatie din care fac parte Crama Aramic, Domeniul Dealul Dorului, Crama Thesaurus si Domeniile Sara – Impreuna cei patru producatori de vinuri incearca sa reinvie traditia Silagiului, uitata de aproape 3 decenii. Regiunea viticola a Buziasului constituie una din cele  5 centre viticole ale Banatului. 
Acesta este primul pre-evenimet organizat în colaborare cu VINVEST -Salonul International de Vinuri, care va avea loc la Timisoara in perioada 31 martie - 2 aprilie.2017.La standul din cadrul Targului din Bucuresti- Romexpo, vizitatorii au avut ocazia să deguste vinuri românesti oferite de cei 4 membri ai Asociatiei, prilej cu care VINVEST și  Asociația de Cultură și Promovare a Vinului  au propus o călătorie de descoperire a misterelor ce învăluie destinația turistică Buziaș sub forma gustului, al mirosului si al privirii ochilor !.Asa dar, o invitatie atat pentru sustinerea vinului romanesc, cat și  pentru promovarea turismului vitivinicol.
Pe langă aceste degustari inedite, la standul OPTBR producatorii de vin au pus la dispozitie si informatii turistice de ultima ora. iar la Salonul International de Vinuri VINVEST Timisoara. Arta, Pictura, Muzica vor fi si ele prezente și vor oferi bucurie consumatorilor .Alături de vinul producatorilor și degustarile tematice, în cadrul Salonului VINVEST 2017 vor fi prezente și utilajele de vinificație, accesoriile necesare pentru obținerea produsului finit, oferte și pachete de turism vitivinicol. Cu ocazia aceasta consumatorii de vin se vor putea familiariza cu întreg procesul de fabricație al vinului pe care îl consumă si pot afla mai multe informații despre cum ar putea vizita crama preferată. 
Vor participa crame din zonele viticole: Banat, Crisana, Dobrogea, Maramures, Moldova, Muntenia, Oltenia și Transilvania. 
VINVEST este organizat cu sprijinul: Domeniile Anastasia - Partener Oficial; Crama Hermeziu - Partener National; ADAR - coorganizator ; CCIAT - coorganizator ;Primaria Municipiului Timisoara; Consiliul Judetean Timis; Administratia Domeniului Public; Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului; Colegiul Economic Francesco Saverio Nitti; ONIV; ONVP; Caroli; Napolact; Prospero; Rapsodia; Ghetarie; Aqua Carpatica; Norad; Floraria Crinul; Bevitech; Hotel Check Inn; Grafoprint; Radio Romania; Radio Romania Actualitati; Radio Romania Antena Satelor; Radio Timisoara; Radio Resita; Casa si Gradina; Casa Lux; National Geografic;  Rabbit Media; Top Brand's; Agricultori de Top; Vinuri de Top; Turism, Horeca&Calatorii; Transilvania Business; Lumea Satului,; Profitul Agricol; doctortravel; Tour.ist; Administratia Domeniului Public etc.
Parteneri Online: www.doctortravel.ro ; VIP Style; www.drumliber.ro; TravellerMagazin.ro ; traianbadulescu.ro; povestidecalatorie.ro imperator travel.ro; vacante la tara.ro, etc.
VINVEST - Salonul International de vinuri din Timișoara și  Asociația de Cultură și Promovare a Vinului. organizeaza acest eveniment cu scopul de a trezi interesul și curiozitatea consumatorului față de universul aparte al unei crame și de a-l provoca să interacționeze personal cu oamenii locului, echipa compusă din Lucia Pîrvu și VINVEST organizand în fiecare an un tur al unor zone viticole de interes. 
Pentru mai multe detalii despre Salonul International de Vinuri - Vinvest accesați pagina de Facebook a evenimentului:https://www.facebook.com/salonul.vinvest/?fref=hovercard
Program VINVEST 2017
Vineri, 31 martie 
12:00 Deschiderea oficiala a evenimentului
13:00 Cramele Minis - Degustarea vinului rosu, alb si roze asociat cu preparate de branza, fructe, etc. 
14:00 Vinuri de Macin  - Degustare special vin alb asociat cu pestele
15:00 Degustare special vin rose asociat cu salatele
16:00 Tombola Orei – o sticla de vin
17:00 Wine Studio – Discutii privind oportunitatile turismului vitivinicol ; Asociatia Viti-pomicola "Brun-el" Silagiu Buzias. 
Sambata, 1 aprilie 
12:00 Decernarea Medaliilor obtinute la Concursul National de Vinuri VINVEST; Degustarea Vinurilor Medaliate
13:00 Pentru profesionisti - Degustarea vinurilor participante la Concursul National de Vinuri VINVEST 
14:00 Crama Hermeziu - Lansarea gamei de vin Vladomira 
15:00 Domeniile Anastasia - Degustarea vinului cu mass media, cu tematica, cele mai recomandate vinuri pentru Paste asociate cu preparate gastronomice  
16:00 Vinul „pe intelesul tuturor”: exploatatii certificate eco - SCDVV Bujoru – Merlot Ecologic 
17:00 Wine Studio – Tursim vitivinicol (Crama Hermeziu, Domeniile Anastasia, Cotnari) – Tombola orei
18:00 Lansare carte Mihail Galateanu
Duminica 2 aprilie
12:00 Degustare special vin rosu asociat cu carnea de vanat
13:00 Degustare distilate asociate cu produse traditionale
14:00 Degustare de de cidru asociat cu produse de patiserie 
15:00 Premii cu bilet de intrare - Tombola jurnalistului - Tombola orei
15:30 Tombola participantilor cu Invitatii 

 nicolina garici

   
 

Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici