Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2024

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Up România lansează platforma Up Achiziții pentru a susține activitatea companiilor mici și mijlocii


 
Up România, companie specializată în soluții de motivare a angajaților, lansează platforma Up Achiziții www.up-achizitii.ro, un serviciu în beneficiul companiilor mici și mijlocii cărora le facilitează interacțiunea cu furnizorii de produse și servicii.România este prima țară din grupul Up care lansează acest proiect, planul fiind de a replica modelul și în alte țări. Prin această mișcare, Up își diversifică activitatea, devenind un hub de servicii pentru companii.
Ideea lansării acestei platforme este rezultatul a 16 ani de activitate în România, timp în care Up România și-a construit un portofoliu solid și stabil de clienți, format din peste 15.000 de IMM-uri și 750.000 de angajați.
Prin lansarea platformei Up Achizitii se facilitează accesul companiilor mici şi mijlocii la furnizori de produse şi servicii. Aplicaţia a fost dezvoltată în Turcia iar  investiţia de 1,5 milioane de euro a fost asigurată de  grupul francez Up.
Avantajele pe care le oferă utilizarea platformei sunt  reducerile de pret de până la 80% şi acces mai rapid in tranzactionarea  companiilor cu furnizorii.
”În această lună de teste, am văzut că apetitul firmelor este unul mare. Nu ne-am pus problema că proiectul nu ar merge. Suntem încrezători că lucrurile vor merge bine.Din interacțiunea constantă cu clienții am ajuns să cunoaștem foarte bine situațiile cu care se confruntă, una dintre ele fiind resursele importante pe care o firmă trebuie să le aloce pentru achiziții. Ne-am dat seama că noi putem face legătura dintre companii și furnizori, că putem fi o verigă importantă în această zonă și am decis să ne implicăm cu toată energia în acest proiect.”, a  declarat la conferinta de presa, Elena Pap, director general Up România.
Platforma Up Achiziții simplifică și eficientizează activitatea IMM-urilor, principalele avantaje fiind că acestea vor primi o singură factură la contractarea de produse și servicii multiple, nu vor mai fi obligate să aloce resurse umane pentru a centraliza ofertele furnizorilor și pentru a plasa comenzi, iar plățile se fac la termen, cu efecte benefice asupra cash-flow-ului.
Mai mult, furnizorii nu se mai confrunta cu o piata greu de accesat.
Prin platforma Up Achiziţii, companiile pot cumpăra, pentru început, articole de birotică şi papetărie, apă şi servicii de curierat, cu reduceri de până la 60% în funcţie de serviciile şi volumele alese. În perioada următoare, compania va extinde gama de produse la carburanţi (printr-un parteneriat cu Mol) şi pe segmentul sigurărilor generale şi medicale. În prezent, furnizorii sunt reprezentaţi de Fan Courier pentru curierat, Austral pe segmentul de papetărie şi H2O pentru apă, cafea şi ceai.
”Estimarea noastră este ca într-un an de existență platforma Up Achiziții, să fie folosită de 2.000-3.000 de IMM-uri locale" a mai spus Elena Pap
 
Grupul Up:
Grupul Up este un grup internaţional şi solid. Prezent în 19 ţări, Grupul Up îşi adaptează expertiza la specificul local. Zi de zi este alături de 26,6 de milioane de persoane din întreaga lume prin zeci de mărci de produse şi servicii: tichete, carduri sau aplicații mobile. www.up.coop
UP ROMÂNIA S.R.L.
Up România face parte din Grupul Up și deservește peste 20.000 de clienți și 750.000 de beneficiari. Cu o prezenţă de 16 ani în România, compania oferă diverse instrumente de motivare și soluții financiare avantajoase pentru performanța business-ului companiilor: Up România are în portofoliu mai multe tipuri de produse: tichete de masă, tichete cadou, tichete de vacanţă, tichete sociale şi tichete de creşă, atât pentru angajaţi, cât şi pentru angajatori.
 
reporter- nicolina garici


Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici