Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2024

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


TBI Bank, o nouă bancă în România


"După 11 ani de prezență operațională în România, ca un semn al angajamentului nostru pe termen lung în sectorul financiar, începând cu data de 22 martie 2013 am deschis TBI Bank București, ca sucursala a TBI Bank EAD Sofia. Este un pas natural de completare a portofoliului de produse și servicii dedicate clienților noștri și pieței, în general", declară Florentina Mircea, Directorul Executiv al Băncii.  

TBI Bank se va poziționa, în principal, ca o bancă de retail și pentru IMM-uri și se va  dezvolta pe modelul de business deja existent prin cele două entități ale grupului: TBI Credit – credite de consum și carduri de credit și TBI Leasing – leasing financiar dedicat IMM-urilor. La toate acestea se vor adăuga produsele bancare de economisire și creditare și o gamă largă de servicii.  

"Am alocat resurse importante acestei noi construcții, investind în structura operațională și în sistemul  IT. Dorim să valorificăm atât expertiza echipei TBI, cât și prezența teritorială și, nu în ultimul rând, un portofoliu valoros de clienți. Ne propunem un prim an, 2013, cu active de peste 100 milioane Euro și profit la final de an", a mai spus Florentina Mircea.  

Dezvoltarea rețelei de agenții va continua cu deschiderea a 5 sucursale în țară, începând cu Iași și Constanța, plus două noi sucursale în București.   

"Într-un mediu economic și politic instabil, ne propunem un proiect ambițios și ne lăsăm conduși de convingerea că se poate și altfel, se poate mai bine și pentru clienții noștri".

 

  

Despre TBI Bank

TBI Bank este parte a grupului TBIF Financial Services care include, de asemenea, companii de prestigiu de pe piața românească de servicii financiare: TBI Credit, TBI Leasing, TBI Auto.

Ca parte importantă a familiei TBIF Financial Services, TBI Bank îșii propune să ofere publicului un serviciu bancar alternativ, rapid, cu produse flexibile. Întreprinderile mici și mijlocii sunt principala clasa de clienți vizată de Bancă: vrem să le fim aproape, să oferim consiliere financiară și dezvoltare de business.

 

 


Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici