Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2024

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Clubul Intreprinzătorului Român:
traininguri pentru antreprenori, din fonduri europene


Clubul a accesat fonduri europene nerambursabile pentru a susține, în continuare, dezvoltarea antreprenoriatului şi abilitătilor
rmanageriale ale celor care coordonează IMM-uri, angajaților care doresc să se perfecționeze sau persoanelor care doresc să se lanseze în afaceri, informeaza un comunicat de presa al Bancii. 
Proiectul “Competențe manageriale în poli de creştere şi dezvoltare şi Antreprenoriat de viitor în poli de competitivitate” va cuprinde 150 de sesiuni de training pentru care participarea este gratuită. Aproape 3.500 de întreprinzători vor beneficia de aceste cursuri, care vor fi organizate în 21 de oraşe, în perioada martie 2012 – ianuarie 2014. Startul va fi dat în 29 martie, în Bucureşti. Valoarea totală a proiectului este de peste 1,5 milioane euro şi este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.  
“Clubul Intreprinzătorului Român are dublă experiență privind fondurile europene, fiind atât furnizor de consultanță pentru accesarea acestora, cât şi beneficiar, prin acest proiect dedicat dezvoltării antreprenoriatului şi abilităților manageriale. CIR continuă munca începută acum 5 ani, de a oferi, în mod continuu şi gratuit, servicii şi acces la educație şi informație antreprenorială. Iar Clubul ştie foarte bine să facă acest lucru, fiind prima inițiativă de acest gen din România. Având în vedere noua etapă din viața CIR, suntem fericiți să colaborăm cu parteneri de prestigiu, cum sunt: SC GEA Strategy & Consulting SA,  SC TMI Training & Consulting SRL şi Go Plan SRL”,afirmă Tiberiu Moisă, Preşedintele Clubului Intreprinzătorului Român, care este, în acelaşi timp, Director Executiv Clienți Corporativi & IMM în cadrul Băncii Transilvania.  Tematica trainingurilor este variată şi adecvată, ca subiecte, pentru cei care coordonează companii - de la strategie și antreprenoriat; gestiunea financiară a afacerii; managementul dezvoltării companiei; acces la finanțare; sisteme IT pentru dezvoltarea firmei, până la managementul resurselor umane.  
Din acest proiect fac parte, de asemenea, trei companii implicate atât în etapa de pregătire, cât şi în cea de implementare a programului Clubului Intreprinzătorului Român: SC GEA Strategy & Consulting SA – specializată în consultanță şi evaluare strategică a companiilor, SC TMI Training & Consulting SRL – care are ca obiect de activitate instruirea şi consultanța managerială, respectiv Go Plan SRL – companie care oferă servicii de consultanță pentru afaceri şi management, pentru accesarea fondurilor europene.  
Sesiunile de training desfăşurate din fonduri europene se adresează membrilor Clubului Intreprinzătorului Român. Antreprenorii care nu fac încă parte din CIR se pot înscrie gratuit şi simplu, accesând site-ul www.btclub.ro.  
Clubul Intreprinzătorului Român – date şi cifre
Clubul Intreprinzătorului Român are experiență de peste 5 ani în organizarea cursurilor. Acesta  oferă consultanță, informări periodice, instrumente de educație antreprenorială şi networking, precum şi suport în accesarea fondurilor europene nerambursabile. De asemenea, CIR desfăşoară un program de networking, pentru a încuraja relațiile comerciale între membrii săi. Misiunea Clubului Intreprinzătorului Român este de a contribui la dezvoltarea durabilă a afacerilor locale. CIR a organizat până acum, din anul 2006, 475 de traininguri în peste 60 de localități din țară, la care au participat peste 15.000 de antreprenori.


Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici