Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2024

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


SAP aduce la București„40 de tone” de inovații tehnologice


București–Iunie 2019  SAP România, subsidiara locală a SAP, lider global în transformare digitală, este gazda evenimentului “The Intelligent Enterprise – Innovation on the move”, care are loc pe 19 și 20 iunie în parcarea Baneasa Shopping City. Cele mai recente inovații tehnologice sunt prezentate de experți locali și regionali ai SAP într-un mediu high-tech alternativ,creat în interiorului unui truck.Sesiunile la care vor lua parte invitații SAP includ scenarii reale de transformare digitală dintr-o varietate de industrii, care includ integrarea tehnologiilor Machine Learning, Internet of Things și Blockchain. SAP Leonardo, suita de soluții SAP care înglobează aceste tehnologii ajută organizațiile să devină Companii Inteligente (Intelligent Enterprises) și lideri în Economia Experiențială (Experience Economy). 
La eveniment vor participa reprezentanți ai unora dintre cele mai importante companii din România. SAP își propune prin acest eveniment să aducă la viață tendințele tehnologice, să le facă palpabile pentru oameni. Astfel, participanții vor putea descoperi cum soluțiile SAP pot rezolva probleme precum detectarea rapidă a  încercărilor de defrișare ilegală, cultivarea și optimizarea circuitului legumelor în mediul urban sau cum să gestionăm eficient utilitățile unui oraș.
Ce scenarii de utilizare a tehnologiilor SAP sunt prezentate în Camionul Inovației
Compania Inteligentă
SAP Leonardo este sistemul dezvoltat de SAP care permite companiilor să inoveze, integrând tehnologii, servicii și soluții inteligente cu expertiza dovedită a SAP în 26 de industrii. Inovând continuu, companiile reușesc să își optimizeze în mod inteligent resursele și procesele pentru a avea succes în economia experiențială. O companie inteligentă reușește să schimbe regulile jocului prin inovarea modelului de business, să transforme modul în care lucrăm prin automatizarea sarcinilor repetitive și să le ofere experiențe pozitive consumatorilor. 
X și O în Economia Experiențială
Cu o valoare de piață de 1.6 trilioane de dolari, economia experiențială reprezintă noul principiu care guvernează mediul de business în prezent. Combinând datele experiențiale(X data) cu datele operaționale (O data) și aplicând tehnologii avansate de analiză, companiile vor putea elimina decalajul dintre așteptările și experiențele consumatorilor. 
“Experiențele sunt astăzi esențiale pentru succesul companiilor: Cât de mulțumiți sunt clienții sau angajații noștri de produsul livrat sau serviciul prestat de firma noastră? Și, mai ales, știm de ce simt ceea ce simt în legătură cu noi? Cum se pot ridica astăzi companiile la nivelul așteptărilor tot mai înalte atât ale clienților cât și ale angajaților? Cât de bine cunoaștem aceste așteptări pentru a le îndeplini și chiar depași, de fiecare data? Acestea sunt provocarile în Economia Experiențelor (Experience Economy). În general, companiile gestionează facil datele operaționale: se măsoară mai ușor (costuri, vânzări, termene de livrare, cantitate, calitate), sunt deja parte din raportări și indicatori standard de performanță, și sunt obiective, neutre. Datele legate de experiențe trebuie,însă, măsurate și anticipate pe bază individualăși, ca să adauge și mai multă complexitate, sunt subiective: fiecare persoană, client sau angajat, simte diferit. Tehnologia SAP facilitează adresarea acestor provocări prin integrarea datelelor legate de experiențe (X) cu datele operationale (O)”,a declarat Cristian Popescu, Managing Director SAP România.
Orașele devin inteligente cu SAP
Nu doar companiile beneficiază de inovațiile SAP, ci și orașele.Heidelberg, un oraș istoric de 160.000 de locuitori din Germania,a devenit cu ajutorul SAP un oraș inteligent. Administrația locală, împreună cu specialiștii SAP, a dezvoltat și implementat un sistem inteligent de gestionare a deșeurilor, folosind senzori montați pe containere. Acestea transmit date în timp real despre nivelul de umplere a containerelor. Când un container se umple, o comandă de schimbare a acestuia este transmisă automat operatorilor de servicii de salubritate. Astfel, Heidelberg a reușit să optimizeze rutelecamioanelor de salubritateși bugetele alocate acestui serviciu.Orașul a înregistrat o creștere a calității vieții prin oferirea locuitorilor servicii mai bune.
Tehnologiile SAP sunt aplicate la nivelul orașelor pentru o varietate de servicii: măsurarea calității aerului,citirea automată și centralizată a contoarelor de apă și energie, controlul inteligent al iluminatului public sau monitorizarea ocupării parcărilor publice.
Detectarea defrișărilor ilegale cu 3 minute înainte ca drujba să pornească
Una dintre cele mai presante probleme din zilele noastre este sănătatea planetei și a omenirii. Defrișările ilegale la scară largă au un efect devastator. SAP contribuie la stoparea defrișărilor prin dezvoltarea unui sistem ce implică refolosirea telefoanelor mobile de generație veche pe post de senzori. Acestea sunt adaptate pentru a fi alimentate cu ajutorul panourilor solare, apoi sunt montate în păduri pentru a înregistra sunetele ambientale. Astfel, echipele de intervenție sunt alertate când senzorii detectează sunete diferite, chiar și cu 3 minute înainte ca drujba să pornească.
Despre SAP
SAP este lider de piață pe segmentul soluțiilor software pentru afaceri. În prezent, compania are peste 425.000 de clienți în 180 de țări, pe care îi susține în gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi aduși de economia digitală, contribuind la simplificarea proceselor de business și oferind platforma necesară pentru dezvoltarea unei strategii digitale sustenabile. 77% dintre toate tranzacțiile la nivel global trec printr-un sistem SAP. 
Despre SAP România
SAP România, subsidiara locală a SAP SE, și-a început activitatea în 2002, numărându-se printre primii furnizorii IT locali de top. În ultimii 17 ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local și la transformarea digitală a organizațiilor. Astăzi, circa 600 de companii din România utilizează soluțiile SAP, din industrii precum utilități, transporturi, bănci, asigurări, retail sau producție. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienți SAP.
În 2011, SAP a demarat un proiect de investiții în România, prin deschiderea celui mai important centru de consultanță pentru tehnologiile SAP din Europa, care deservește clienții din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, cu ajutorul a peste714 de angajați. Pentru mai multe informații, vizitați www.sap.ro.
 

.       


Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici