Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2024

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Ceas de mână cu telefon mobil


M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil in magazinul online www.MarketOnline.ro, considerat unicul magazin online de sapte stele. Oficialii magazinului promit livrare imediata, stocul fiind insa unul limitat.

Desi are mai putin de 40 de grame, dispozitivul este un multifunctional veritabil, oferind mai multe functii decat multe alte telefoane mobile de pe piata romaneasca. Ceasul de mana cu telefon mobil M800 este compatibil cu orice retea GSM din Romania, iar garantia este asigurata de MarketOnline.ro pentru o perioada de 12 luni.

M800 este un telefon Tri Band - 900/1800/1900 Mhz. Ecranul este de 1.3" (3,3cm), 128 x 160 pixeli, 260000 de culori, TFT. Mai mult, ecranul ofera functii Touchscreen de inalta senzitivitate. Telefonul prezinta sunet polifonic, 64biti, dar si functie de vibratie. Functiile sale sunt extrem de complexe - de la aplicatii MP3 si MP4, la jocuri, alarma complexa (inclusiv inchidere si deschidere a telefonului la anumite ore), calculator, calendar si alte programe extrem de utile, ce fac din M800 un telefon cu functii de divertisment, dar si unul extrem de practic pentru cei cu un program alert.

Dincolo de un simplu telefon mobil, M800 surprinde prin forma sa inedita - ceas de mana, fiind usor de purtat si aproape imposibil de pierdut, uitat ori furat. M800 poate fi considerat un telefon mobil cu cel mai avansat sistem de auto-protectie: este mereu legat de mana utilizatorului, "deghizat" in ceas.

Memoria interna este de 128MB, telefonul venind si cu 10 tipuri de fotografii pentru ecranul de Standby. M800 suporta inregistrare, inclusiv a apelurilor telefonice. Conform producatorului, bateria telefonului rezista pana la 150 de ore in standby sau 6 ore de convorbiri. Meniul prietenos este in limba engleza, telefonul oferind ca functii suplimentare si WAP, SMS, MMS, conectivitate prin Bluetooth.

Telefonul poate fi utilizat fie vorbind la ... ceas, fie utilizand casca Bluetooth inclusa in pachet. Astfel, fara fire, ceasul cu telefon mobil poate fi extrem de usor de folosit. Alaturi de gadget este inclus in pret si un cablu USB cu ajutorul caruia incarcarea poate fi facuta si direct de la laptop sau desktop sau se pot transfera informatii din si catre computer.

Cu dimensiuni de 61.1x44.5x17.8mm, M800 se remarca drept un gadget ultra-modern. In pachet, clientul va gasi inclusiv un manual de utilizare in limba romana, dar si doua baterii - pentru a avea mereu o rezerva, precum si incarcatorul de priza si o casca Bluetooth cadou. www.MarketOnline.ro ofera acest produs pe piata romaneasca, in serie limitata, la pretul de 985 lei (inclusiv TVA).

Mai mult, clientii MarketOnline se pot bucura si de avantajele exclusive oferite de magazinul online, printre care se remarca reducerile de pret pentru clientii fideli (procentuale, in functie de valoarea cumulata a comenzilor pe parcursul mai multor luni) si Garantia Suplimentara MarketOnline. Cu ajutorul acesteia din urma, orice produs defectat in perioada de garantie, din cauze acoperite de garantie conform certificatului atasat produsului, este inlocuit cu unul nou, identic (sau similar dar superior in cazul in care produsul identic nu se afla pe stoc sau nu se mai fabrica), pe loc sau in maxim 48 de ore (2 zile) lucratoare de la constatarea scrisa a cauzei defectului de catre orice service autorizat de roducatorul/importatorul acelui produs, conform certificatului de garantie.

„Incercam mereu sa aducem pe www.MarketOnline.ro cele mai noi produse IT&C, chiar si cand acestea nu sunt distribuite la scara larga in Romania. M800 este propus clientilor MarketOnline in serie limitata, insa asigurand toate conditiile pentru o utilizare fara griji – de la instructiuni de utilizare in limba romana si pana la garantie, respectand promisiunile noastre de 7 stele chiar si in cazul unor produse ce nu sunt direct dedicate pietei romanesti”, a explicat Mugur Frunzetti, managing partner al Grifon Group, compania care detine magazinul online www.MarketOnline.ro.

„Am testat personal gadgetul M800 inainte de a decide ca el corespunde exigentelor clientilor nostri si l-am introdus in oferta MarketOnline.ro numai dupa ce el a trecut testului practic”, a mai spus Mugur Frunzetti, declarandu-se extrem de incantat in primul rand de utilitatea ceasului de mana cu telefon mobil.

Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici