Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2024

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Premieră europeană- telefonul Modu


Telefonul modu cel mai uşor telefon din lume conform Guiness Book of World Records este un telefon mobil cu funcţiile de bază ale comunicării, music player şi memorie internă de 2GB,avand 40 de grame si functii de baza de voce.Noul telefon dispune de o interfaţă grafică îndrăzneaţă şi o tastatură unică cu 7 taste.

Utilizatorii pot modifica designul telefonului şi caracteristicile acestuia pentru a le adapta diferitelor lor activităţi zilnice, doar introducând telefonul modu în alte dispozitive din ecosistemul modu, incluzând o gamă de modu jackets Prin inserarea in diferite carcase (jacket-uri) poate avea si functii de camera foto sau rama foto digitala. Pentru moment modu este disponibil in culorile negru si roz.In Romania, el va putea fi gasit din luna februarie.

Aceasta este prima lansare pe piaţa europeană, care se adaugă eforturilor de lansare modu din alte zone ale lumii.
TDT Distribution este compania care va reprezenta modu în Europa Centrală şi de Est. TDT Distribution va coordona şapte ţări cu o populaţie totală de peste 100 milioane de locuitori: România, Polonia, Bulgaria, Ungaria, Grecia, Serbia, Croaţia.

Telefonul se va vinde in Romania prin compania Vodafone, in special cu contract, dar va putea fi cumparat si fara contract, la un pret ceva mai mare.
Directorul executiv al TDT Distribution, Alin Carstea, a spus ca, "telefonul va fi subventionat de Vodafone, iar pretul unui jacket va fi intre 20%-40% din pretul telefonului".
"Suntem încântaţi să colaborăm cu modu, întrucât acesta este primul brand care oferă consumatorului experienţa telefonului modular.  Împreună, modu şi TDT Distribution, aduc un concept unic pe piaţa telefoniei mobile, atât în România, cât şi la nivel regional”, a mai spus Alin Cîrstea. 

Modu a fost fondată în 2007 de către Dov Moran, inventatorul USB Flash Drive-ului (DiskOnKey™), FlashDisk-ului (DiskOnChip™) şi al altor dispozitive inovatoare pentru depozitare de date.  Sediul modu se află în Kfar Saba, Israel.

Cred ca romanii sunt oameni foarte practici, iar telefonul se adreseaza tocmai lor.
"Modu este foarte încrezător în colaborarea cu TDT Distribution. Aceasta este prima lansare pe piaţa europeană, care se adaugă eforturilor de lansare modu din alte zone ale lumii. Aşteptăm dezvoltarea unei relaţii productive TDT Distribution, odată cu crearea liniei de producţie şi a brandului”, a declarat Dov Moran, CEO modu.

Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici