Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2024

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Mitul...Profesionalismul... Experienta... Magia Dansului


Michael Flatley's – LORD OF THE DANCE

            Pe 5 iunie, la orele 16.30 si 20.00 la Sala Palatului, in cadrul Proiectului National Cultural „Arta contra Drog", Asociatia Culturala de Teatru Muzica si Film „Dracula" (presedinte Anghel Stoian) in parteneriat cu Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului – CIADO (presedinte Academician Constantin Balaceanu-Stolnici), Agentia Nationala ANTIDROG (ANA), Primaria Capitalei si Asociatia Nationala a Caselor de Cultura a Sindicatelor din Romania (ANCCR), aduc publicului bucurestean spectacolul  Michael Flatley's – LORD OF THE DANCE.
Biletele se gasesc la casele de bilete ale Salii Palatului, Teatrului National, la magazinul Muzica, statia de Metrou Unirii 2, Carrefour si on line pe www.biletedelatati.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.ticketpoint.ro si reteaua magazinelor Diverta. Acestea sunt de patru categorii: 350 RON Categoria VIP, 250 RON Categoria I, 150 RON Categoria II si 100 RON Categoria III
           "Acest spectacol are loc in cadrul Proiectului National Cultural „Arta contra Drog" si este organizat de Asociatia Culturala de Teatru Muzica si Film „Dracula" in parteneriat cu Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului – CIADO"

Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici