Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2024

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Lansarea Şcolii Medicale Europene


Proiectul "Scoala Medicala Europeana - Instruirea personalului medical pentru tehnologii inovatoare si proceduri moderne in dializa" cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane este derulat de IHS Medical School, în parteneriat cu prestigioasa instituţie de învăţământ superior din Marea Britanie, City University London, Acest proiect are ca obiectiv perfecţionarea cunoştinţelor profesionale pentru specialiştii din domeniul dializei şi nefrologiei din 6 (din totalul de 8) regiuni de dezvoltare ale ţării (Sud-Est, Sud, Sud-Vest, Vest, Centru şi Bucureşti-Ilfov).
Din grupul celor angajati in acest vast proiect fac parte medici, asistenţi medicali, statisticieni şi personal tehnic, ce vor fi specializati prin cursuri, atât în domeniul dializei, cât şi în alte domenii necesare pentru implementarea unui management modern al serviciilor de dializa.
" Vor fi organizate 149 de sesiuni de formare ce vor prilejui schimburi de experienţă între specialiştii din unităţi de dializă şi nefrologie publice şi private,si specialiştii de la City University London in scopul unei bune specializari
Prin tematica lor, cursurile isi propun Formarea de formatori pentru serviciile de dializă, Formare în managementul modern al serviciilor de dializă, Utilizarea calculatorului în scopul gestionării electronice a serviciilor medicale, Managementul calităţii în serviciile medicale, Formarea de auditori ai sistemului de management al calităţii din unităţile medicale, Leadership si invatarea limbii engleze în vederea facilitării dialogului profesional şi accesului la informaţii de specialitate a cursantilor.
La evenimentul de lansare vor  participa medici specialisti din domeniul dializei si nefrologiei din Romaniei si reprezentanti ai City University of London.
Proiectul -Scoala Medicala Europeana - reprezinta o premiera in domeniul dializei si totodata o initiativa valoroasa la nivel medical.

Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici