Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2024

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


România poate trece mai uşor peste criză decât alte state europene....


Preşedintele Traian Băsescu a declarat, că, este convins că România poate trece mai uşor peste criză decât "multe ţări europene" şi a făcut un apel către politicieni, dar şi către populaţie, la solidaritate, pentru continuarea modernizării statului.
"Avem nevoie să fim solidari într-un moment de trecere peste o perioadă dificilă, nu numai a României. Toată Europa este în criză economică. Am convingerea că putem trece prin această perioadă mult mai uşor decât o vor face multe alte ţări din Europa. Avem nevoie de un singur lucru - de solidaritate. Solidaritatea dintre popor şi oamenii politici. Avem nevoie de înţelepciunea de a-i ajuta pe cei care sunt în nevoie să treacă mai uşor peste perioada de criză. Şi avem nevoie de sacrificii ale celor care reprezintă elita politică", a mai spus Băsescu.

Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici